Om cookies

 

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en tekstfil som nettstedet lagrer på datamaskinen din. Den kan ikke gjøre noen skade og inneholder ingen virus. Mange nettsteder bruker informasjonskapsler til å gi deg tilgang til ulike funksjoner når du besøker nettsteder. Man kan bruke informasjonen i informasjonskapsler til å følge hvordan besøkende på et nettsted navigerer på hjemmesiden og hvilke valg de tar under besøket. Ifølge lov om elektronisk kommunikasjon skal alle som besøker et nettsted med informasjonskapsler, ha tilgang til informasjon om at nettstedet inneholder informasjonskapsler og formålet med bruken av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler på PayEx-webområder

PayEx bruker faste informasjonskapsler og øktinformasjonskapsler på måtene som er beskrevet nedenfor. Informasjonen i disse informasjonskapslene er kun knyttet til din datamaskin (via IP-adressen) og ditt besøk på nettstedene til PayEx (PayEx.se, PayEx.no, PayEx.dk, PayEx.fi, PayEx.com)

Hva bruker PayEx informasjonskapsler til?

PayEx bruker egne informasjonskapsler og tredjeparts informasjonskapsler fra klarerte leverandører (se nedenfor), blant annet til bruksanalyse som legger grunnlaget for den fremtidige produktutviklingen. Vi bruker også informasjonskapsler for å levere visse funksjoner som kundeservice og chat.

Hvilke typer informasjonskapsler bruker PayEx?

Øktinformasjonskapsler

Øktinformasjonskapsler lagres midlertidig i datamaskinens minne mens du er inne på en nettside. Øktinformasjonskapsler lagres ikke, men forsvinner når du lukker nettleseren.

Faste informasjonskapsler

Faste informasjonskapsler lagrer en fil på datamaskinen i en forhåndsbestemt tidsperiode (opptil 2 år). De gjør bl.a. at hjemmesiden gjenkjenner deg og valgene du har gjort tidligere.

Informasjonskapsler fra tredjeparter

Informasjonskapsler samler inn data som brukes til å forbedre PayEx' nettsteder, annonser og tilbud, og for å gi funksjonalitet. Vi bruker Adform til å gi annonser ny målretting. Informasjonskapsler for målretting brukes til å:

  • Samle inn informasjon om sidebesøk på nettstedene og personlig informasjon for å levere målrettede annonser på tredjepartsplattformer.

Ytelsesinformasjonskapsler innhenter statistikk som brukes til å forbedre PayEx' nettsted og tilbud. Vi bruker Google Analytics til nettstatistikk. Ingen personlig informasjon hentes inn gjennom ytelsesinformasjonskapsler. Google Analaytics brukes til å:

  • Beregne antall unike besøkende på nettstedet.
  • Samle inn anonyme data om brukeratferd.

Nettstedets verktøy for administrasjon av informasjonskapsler bruker informasjonskapsler til å:

  • Aktivere administrasjon av informasjonskapsler og brukerinnstillinger.
  • Finne ut om informasjonskapsler er aktivert i nettleseren eller ikke.

For kundeservice på nettstedet brukes et FAQ-verktøy som bruker informasjonskapsler til å

  • Vise spørsmål og svar og aktivere kontaktveier.
  • Legge til rette for navigasjon.

Samtykke til informasjonskapsler på nettsidene til PayEx

Ditt samtykke er påkrevd for å bruke informasjonskapsler som ikke er nødvendige for at nettstedet skal fungere. Samtykket gis ved å godta bruk av informasjonskapsler i nettleseren. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket til informasjonskapsler på nettstedet eller gjennom nettleserens innstillinger.

Endre innstillinger

Klikk på knappen nedenfor for å endre samtykkeinnstillingene.

Endre innstillinger