Konto tjenester

Ledende i Norden

Vi har lang erfaring med å levere komplekse løsninger til et flertall større selskaper i Norden.

Service til kundene

Tilby en stående kreditt til konkurransekraftig rente og skap tilpassede kundetilbud.

Mer lojale kunder

Med kjøpene samlet på en månedlig faktura øker sjansen for at kundene fortsetter å handle hos deg.

Tilby abonnement

Med Konto kan du også tilby kundene abonnement på produktene og tjenestene dine.

Kontokunder er mer lojale og handler mer.

Med Konto kan kundene dine samle kjøpene på én og samme faktura, med mulighet for delbetaling. Slik får de en enklere hverdag, og du får mer lojale kunder og flere muligheter til mersalg.​

Kontoreskontro

Kontoreskontro gir både deg og kundene dine full kontroll over blant annet innkjøp, kommende betalinger, gjeldssaldo og penger til gode. Her håndteres også purringer, renteberegning, reklamasjoner og andre hendelser som påvirker kontoen

Kundekommunikasjon

Det å selv bestemme hvordan man ønsker å motta fakturaene sine og annen kommunikasjon har stor verdi for mange. Det kan være like viktig for deg, da fakturaen er en kommunikasjonskanal hvor du for eksempel kan skape personifiserte tilbud. Slik kan du få både mer lojale kunder og økt salg.

Inkasso

Det kan være vrient å sende kundefordringer til inkasso. Du ønsker selvfølgelig å få betalt, men ønsker samtidig å møte kundene dine med respekt og forståelse. Vi har lang erfaring med å sette opp automatiske rutiner for kravhåndtering og hjelpe kundene dine med å finne en løsning. Vi bistår også med inkasso utenfor Norge.

Fordeler med PayEx Kontotjenester

Tilpasset for deg og kundene dine

Det å selv kunne bestemme hvordan man skal motta sin månedlige faktura er i dag en selvfølge, enten det skjer via e-post, e-faktura, papirfaktura eller annen måte. Med Konto har både du og kundene dine full kontroll på transaksjoner, forfallsdatoer, gjeld og penger til gode.

Legg til flere tjenester

Siden vi har egne utviklere kan vi ved behov legge til flere finansieringstjenester på en smidig måte, i takt med din bedrifts utvikling. Kanskje har dere planer om etablering i andre nordiske land? Da er vi der også.

Enkelt

Mange opplever kontoløsninger som noe komplekst. Det kan de naturligvis være, men du trenger ikke å bekymre deg over det. Vi tar frem en løsning tilpasset dine ønsker og behov. Det blir enkelt og oversiktlig for både deg og kundene dine.

Delbetaling

Når du gir kundene mulighet til å dele opp betalingen sin, kan de velge å gjennomføre kjøpet når behovet oppstår. De trenger ikke å vente på neste lønnsutbetaling. Dersom de har en stående kreditt, øker også dine sjanser for mersalg. Dette er noe du kan utnytte i kundekommunikasjonen.

Mer lojale kunder

Når kundene får kjøpene sine samlet på én og samme faktura, får de en enklere hverdag. Med Konto kan du tilby kundene en stående kreditt til konkurransedyktig rente, og skape tilpassede kundetilbud. Samlet øker dette sjansen for at kundene blir mer lojale.

Abonnement som forretningsmodell

Med Konto kan du også tilby kundene abonnement på produktene og tjenestene dine. Du får mer lojale kunder som enkelt kan holde seg oppdatert.

Synes du det tar alt for mye tid å ta betalt fra kundene?

Det trenger du ikke lenger. MediPay – en betalingsløsning rett inn i ditt journalsystem.

Vi sender og håndterer dine fakturaer. Hvis du ønsker, kan du slutte med betalingsterminal. Dine kunder kan fortsatt betale med kort.

Du trenger ikke bruke forskjellige leverandører av betalingsterminal, fakturering, inkasso og delbetaling. Vi ordner dette for deg og du håndterer det meste via ditt journalsystem.

Les mer om MediPay