Finansiering

Ledende i Norden

Vi har lang erfaring med å levere komplekse løsninger til et flertall større selskaper i Norden.

Bedre kontantstrøm

Du trenger ikke å vente 30 dager eller mer på betaling, og får bedre kontantstrøm samt likviditet.

Selg eller belån fakturaene

Selger eller belåner du fakturaene dine får du pengene med en gang.

Raskere investeringer

Med finansieringen på plass trenger du ikke å vente når bedriften din trenger å investere.

Med riktig finansiering kan bedriften din vokse uten at du trenger å bekymre deg for likviditeten. Vi har flere smarte metoder du kan benytte deg av for å utnytte verdien på fakturaene dine før de blir betalt.

Fleksible forretningsmodeller

Du kan velge å beholde deler av kredittrisikoen eller overføre den helt til oss. Du kjenner kunder dine best og bestemmer selv hvilke betingelser og gebyrer du skal tilby. Vi hjelper deg selvfølgelig gjerne med å ta frem et tilbud som passer for deg og dine kunder.

Økt salg

Med riktig finansiering får du bedre kontantstrøm og forbedrer likviditeten til bedriften. Du kan fokusere på å utvikle virksomheten og har bedre muligheter til å øke salget.

Fleksibelt

Velg om du skal belåne eller selge fakturaene dine og hvor mye av kredittrisikoen og kommunikasjonen med kundene du ønsker å beholde selv. Vi kan håndtere litt, litt mer eller alt.

Bedre kontantstrøm

Du trenger ikke å vente 30 dager eller mer på betaling og får bedre kontantstrøm samt likviditet. Det kan du for eksempel benytte deg av til å investere.

Mindre administrasjon

Med våre finansieringsmodeller kan du la oss ta over hele eller deler av fakturahåndteringen – fra digitale eller postale fakturautsendelser, til purringer og inkasso.

Raskere investeringer

Raske beslutninger på et marked i forandring kan være helt avgjørende for bedriften. Med finansieringen på plass trenger du ikke å vente når muligheten byr seg.

Lavere rentekostnader

Med riktig finansieringsløsning får du raskere betalt og kan minske bedriftens rentekostnader på for eksempel bedriftslån og kontokreditter

Off balance sheet solutions

Ved å flytte bedriftens kundefordringer til PayEx gjennom en «true sale» kan du bokføre et salg som sluttbetalt direkte etter levering. Du kan også forbedre nøkkeltallene til bedriften ved at vi kjøper for eksempel forfalte fordringer.

Har du spørsmål om Finansiering?

Gi lyd, så forteller vi mer om våre fakturatjenester

+47 22 03 63 00

salg@payex.com